Reddingsvlot

U bevindt zich hier: Home» Reddingsvlot
Veiligheid is erg belangrijk wanneer u gaat varen. Een reddingsvlot is daarom sterk aan te raden. Vaak denken mensen 'dat overkomt mij toch niet'. Maar wat nu als u toch een keer motorpech krijgt midden op zee of andere problemen krijgt. Dan kunt u eigenlijk niet zonder reddingsvlot. Hoewel u natuurlijk hoopt nooit een reddingsvlot te hoeven gebruiken, is het verstandig er wel één aan te schaffen.

Aanbod reddingsvlotten
Bij Watersportline heeft u de keuze uit verschillende reddingsvlotten. Bij de keuze van uw reddingsvlot is het belangrijk om rekening te houden met het aantal mensen die u over het algemeen vervoert met uw boot. Zo is ons Arimar 22kg reddingsvlot international het kleinste reddingsvlot dat wij aanbieden. Dit reddingsvlot is geschikt voor vier personen. Bovendien is het reddingsvlot voorzien van regenwateropvang en basis nooduitrusting en ontwikkeld voor kustgebieden. Reddingsvlot Arimar 33kg offshore international is ontwikkeld voor alle vaargebieden. Er kunnen zes personen in worden opgevangen en het reddingsvlot is voorzien van een geïsoleerde vloer en een uitgebreide nooduitrusting.

Mocht u nog vragen hebben over een reddingsvlot of wilt u advies over welk reddingsvlot u het beste aan kunt schaffen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Onze medewerkers beschikken over de nodige specialistische kennis en kunnen u uitgebreid adviseren.

Reddingsvlot aanschaffen
Wanneer u een reddingsvlot aan wilt schaffen zijn er een aantal opties. Om uw veiligheid zo goed mogelijk te garanderen kunt u bij Watersportline ook andere veiligheidsproducten aanschaffen. Zo bieden wij een groot aantal zwemvesten aan. Hierdoor zult u niet onder water raken als u in het water komt. Ook reddingsboeien zijn onderdeel van ons assortiment.

Bekijk ons volledig aanbod met producten voor uw veiligheid en maak uw keus voor het reddingsvlot dat bij uw past. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan direct contact met ons op!